Welkom op de vernieuwde website van hotel "Oude Abdij" te Lo-Reninge!

Voel je thuis "bachten de Kupe" en geniet van ons familiaal hotel restaurant in het historische stadje Lo in de Westhoek.

Van de paters Augustijnen zijn vooral de serene rust en de unieke 18e eeuwse Duiventoren gebleven. De sobere cellen werden 60 comfortabeke kamers met alle luxe. De paradijselijke omgeving, met boomgaard en visvijver, ligt erbij als een loflied van moeder natuur.Dommeldorpjes als Lampernisse, Stuivekenskerke of Booitshoeke liggen hier, net als prestigiueuze sites als de IJzertoren of het In Flanders Fields museum, amper een sprongetje vandaan. Zoals bekend, hebben beide wereldbranden de streek ingrijpend getekend en dat gaat gastvrouw Anny niet uit de weg!

In de goed gestoffeerde bibliotheek vind je informatie om een gerichte uitstap optimaal te documenteren. In samenwerking met de VVV worden tal van activiteiten georganiseerd en na 14 jaar kan je bescheiden gewagen van specialisten ter zake.

Voor fietsers is dit hotel helemaal het nec plus ultra want wie kan je beter advieseren dan ex-beroepsrenner Roger Verschaeve (Flandriaploeg). Hij loodst je door het weidse landschap via de vele routers van de fietsknooppunten. Je eigen tweewieler kan je binnen stallen en je kan er desgewenst ook eentje huren.

Maaltijden mag je gebruiken wanneer je dat het beste uitkomt zodat je uitstappen nooit van tijdsdruk te lijden krijgen. Bij het uitgebreid ontbijt of het copieuze avondmaal, spelen streekproducten en seizoen, een prominente rol.

Actievelingen kunnen hun overtollige energie met een spelletje pingpong of op de snookertafel kwijt maar wie rustig wil nageniet, kan een streekbiertje degusteren op één van de terassen.Voor groepen gelden speciale prijzen en de vele zalen en zaaltjes maken het hotel bijzonder geschikt voor een uitgebreid gezelschap. De "Oude Abdij" is het perfecte excuus voor feesten, vergaderingen, incentives, groepsvakan- ties, familieweekends, ... alles kan, niets moet!
 

"Oude Abdij"- BE (0)417.269.551 - Noordstraat 3, 8647 Lo-Reninge | Copyright © 2008, All rights reserved | Created by RIMBIT